tiistai 21. helmikuuta 2017

Ihana muitaihania-kaulahuiviHeti kun Muita ihania-blogin Tiina vihjasi, että on tulossa kaulahuivi- KAL, innostuin! Messissä, todellakin! Olen aiemmin neulonut Tiinan ohjeella muitaihaniasyyssukat, joka sekin oli kivaa. Langat huiviproggigseen kaivelin jo hyvissä ajoin odottamaan yhteisnelonnan aloittamista. Lankavarastostani löytyi Dropsin Alpaca -keriä, montaa eri sävyä kerä tai pari. Onneksi ne sopivat yhteen.

5.2. Tiina julkaisi ensimmäisen kuviopätkän ja siitä parin viikon ajan päivittäin blogiin ilmestyi uusi  pätkä. Pysyin vauhdissa mukana, vaikka jonakin päivinä en ehtinyt edes puikkoihin koskea. Motivaatio oli kova ja kirin muina päivinä väliin jäänet kuviot kiinni. 

Kaulahuivista tuli i h a n a! Onnekseni tänään oli kirpeä pakkaspäivä, joten menin huivi hulmuten töihin. Huivi sai monet kehutkin. On se pehmeä, lämmin ja just oikean kokoinen! L O V E  I T!

Kuvista kiitos miehelleni <3


Ohje: Muita ihania-blogista muitaihaniakaulahuivi
Lanka: Drops Alpaca, kaksinkertaisena!
Puikot: 40cm pyöröpuikot, 5.5mm 
Paino: 430g
Pituus: 190cm

9 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat ja kaunis kaulaliina :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi! Hyvin ehti vielä tämän talven pakkasille käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin huivia aloittaessa, että taitaa tulla käyttöön vasta ensi talvena. Mutta kyllä voi hyvin käyttää nytkin. Kylmä on ollut tällä viikolla! Kiitti kehuista :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Vautsi! Törmäsin tähän huiviin ekan kerran. Ompas erilainen, super hieno! Teitkö alpacasta kaksinkertaisella langalla vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tein kaksinkertaisella Alpacalla! Olin unohtanut kirjoittaa sen, mutta nyt se on lisätty tietoihin :)

   Poista