sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kuvia yläkerrasta

Remontoimme kotimme yläkertaa kesän ja syksyn ajan, aina jouluun asti. Nyt viimein sain otettua kuvia sieltä, kevätaurinko ja pääsiäisloma houkuttelivat siihen puuhaan.

Rintamamiestalomme on rakennettu vuonna 1955. Se täytti siis 60 vuotta viime vuonna. Olemme asuneet talossa 11 vuotta ja remonttia on riittänyt joka vuodelle. Lapset halusivat omat huoneet yläkertaan, ja siitä sitten tämä remontti sai alkunsa. Mietimme pitkään, kuinka sen toteuttaisimme ja lopulta päädyimme laajentamaan toista huonetta toisen sivu-ullakon puolelle. 


ENNEN:
Ompelupöytäni oli ennen piippuseinällä. 
Kuvassa oleva seinä purettiin.
Seinän takana oli tällaista.


Lisäneliöitä remontin yhteydessä tuli noin 18 - mahtavaa! Mies teki rempan hartiavoimin, ajan kanssa. Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä :) Tämä on nyt tytön huone ja minun ompelutilani. Tulevana kesänä remontoimme pojan huoneen, joka on tuossa seinän takana. Se tulee olemaan onneksi paljon helpompi proggis.

   
Liukuovikomero rakennettiin piipun viereen, vanhan oviaukon kohdalle.                       

     Tyttö halusi nukkumapaikkansa unionkaloon.

             Meikkipöydän ostin vuosia sitten kirppikseltä. Vihdoin se löysi paikkansa kotoa.
Ompelupöytäni on kaiteen edessä. Valoa tulee hyvin parvekkeen ikkunasta. Tytär käyttää pöytää koulupöytänä.


7 kommenttia:

 1. Teillä on sitten kaunis ja valoisa yläkerta!

  VastaaPoista
 2. Valtava mikä muutos ja miten hyvin tuli lisä tilaa. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Täytyy tulla katsomaan joskus livenä :)! Aivan loistavaa työtä jälleen kerran !

  VastaaPoista
 4. Hienoa Jossu, Artossahan on raksamiehen ainesta! Tuo yläkerran remontti olis ni-in passeli myös Kuopion kesäkodissa toteutettavaksi joku kaunis päivä. Se on saman ajan talo, tutut ovet, materiaalit ja lisätilaa tulisi kivasti, jos ottais sivu-ullakot käyttöön.

  VastaaPoista