tiistai 1. syyskuuta 2015

Siirtymäkassi

Aloitan opiskelun tällä viikolla. Valmistuin vuonna 2002 yliopistosta, ja nyt 13 vuoden jälkeen on taas hyvä aika istahtaa lukuvuodeksi kuluttamaan yliopiston penkkejä. Opiskelun aloittamiseen perheellisenä liittyy kaiken näköisiä ajatuksia, etenkin kun opiskelukaupunki sijaitsee 230 kilometrin päässä. Junan istuimia tulee siis myös kulutettua aikalailla. No, onhan aikaa opiskella neuloa siinä istuskellessa.

Elämän suuriin mullistuksiin minulla liittyy aina kassi. Lähtiessäni synnyttämään esikoistani, piti ommella sairaalakassi. Eihän niitä tavaroita nyt mihin vain kassiin tungeta ;) Ja nyt huomasin saman tarpeen. Kassi piti ommella. Iso sellainen, jotta siihen mahtuu muutaman päivän vaatteet ja tavarat, kun matkalaukkueloa tässä nyt vietetään useampi kuukausi. Olen keräillyt vanhoja vöitä ja laukun hihnoja aina kirppiksellä niitä halvalla nähdessäni. Nyt ne pääsivät käyttöön. Pallokankaan ostin laukku mielessäni jo alkukesällä. Vuoriksi pääsi lasten värittämä tukeva puuvillakangas (Ikeasta).

Kassi valmistui parissa tunnissa. Tykkään, kovasti tykkään! Tänään lähdetään eka kertaa kassin kera kohti Turkkusta!

Nahkahihnojen kiinnitys jännitti, mutta suotta! Se oli helppoa kuin mikä.

10 kommenttia:

 1. Hieno kassi, jolla on jo nyt tarinansa kerrottavana. Mitä kaikkea kassi tulee vielä näkemäänkään ;) Tsemppiä opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta on ihana nähdä tuo vuorikangas aina kassin avatessa 😊

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Tämä on kyllä todella hieno kassi! Ja kätevää laittaa nuo nahkapalat toisellekin kiinnityspuolelle, pysyy varmasti paremmin paikoillaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ☺ Nuo takapuolen nahkapalat on ihan välttämättömät. Muuten tulee reiät, kun kassissa on kokoa ja tavaroiden kera painaa paljonkin.

   Poista
 3. Hei,

  kylläpä on kaunis ja kivan mallinen kassi. Teitkö ihan omalla ohjeella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Oma ohje on. Yksinkertainen on paras, kunhan on kauniit matskut ☺

   Poista