sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vuonna 2013

Vuoden 2013 yhteenveto: Poimin joka kuukaudelta yhden kuvan. Voin kertoa, että valinta oli vaikea! Kuvia oli useita satoja jonain kuukausina... Vuoteen on mahtunut paljon upeita hetkiä, reissuja ja sitä parasta: arkea.

TAMMIKUU

Peppi esitettiin kaksi kertaa Tampereella ylioppilasteatterissa 7.1.13. Aaro täytti 8 vuotta. Lunta oli paljon, oli kunnon talvi.

HELMIKUU


Pappilanlahdella oli retkiluistelurata ja hankimme retkiluistimet. Niillä viilletimme jäällä useasti. Hiihtoloman vietimme Helsingissä ja näimme kaksoset ensimmäisen kerran.

 

MAALISKUU


Hanget oli edelleen korkeat ja lapset laskivat pihassa mäkeä ja rakentelivat lumilinnoja. Keittiö rempattiin. Pääsiäinen oli uskomattoman aurinkoinen. Vietimme sen Iisalmessa.  HUHTIKUU


Lumi suli ja pyöräilykausi alkoi. Pihalla alkoi lumen alta paljastua uutta elämää.


TOUKOKUU

Vappu meni ja sen mukana lähti jäät järveltä. Pääsimme aloittamaan rantasaunakauden. Keli oli ajoittain jopa helteinen!


  KESÄKUU


Loma alkoi Turun reissulla ja Gracen ristelyllä. Kaunasissa kävimme juhannuksen tienoilla. Aaro pelasi pesäpalloa.


  HEINÄKUU

Vuoden ehkä huikein kokemus oli Ilves-leiri heinäkuun lopulla. Myrskyluodon Maija Pyynikkilässä oli myös mahtava. Kotona Arto rakensi uusia ulkoportaita ja terassia.


 ELOKUU

Uusi lukukausi alkoi. Minttu meni eskariin, Aaro tokalle luokalle, Johanna aloitti opon työt ja Arto aloitti lukion virassa. Lämpimät kesäpäivät jatkuivat.


  SYYSKUU

Sadonkorjuukausi: puut liiteriin ja omenat hilloksi. Omenapuista tuli jättisato.


LOKAKUU

Mintun juhlakuu, ensin nimpparit ja sitten 6-vuotissynttärit. Minä pääsin laserleikkauksella eroon silmälaseista - mahtava juttu!


MARRASKUU

Joulunodotusta ja lahjojen tekemistä. Luistelimme rannassa, oli jo vähän talvista.


  JOULUKUU

Pikkujouluja, joulujuhlia, lahjalistojen kirjoittamista, kodin koristelua... Joulua vietettiin mummilassa. Lumetonta oli sielläkin, mutta mukava, jouluinen tunnelma oli. Viattomien lasten päivänä Minttu oli enkelinä kirkossa. Vuoden viimeiset päivät vietämme mummulassa. Tulevasta vuodesta toivon yhtä antoisaa, valoisaa ja kaikin puolin onnekasta kuin tämänkin vuosi oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti