tiistai 21. huhtikuuta 2015

Lempipasta-annos

Oi ja voi! Tämä pasta on niin hyvää! Parhaimmalta se maistuu, kun elokuussa ostaa lähipuutarhalta kesäkurpitsan, munakoison ja kirsikkatomaatteja. Maistuvuuden lisäksi ruoka on nopeasti valmista. Se on aina eduksi, sillä en ole keittiössä liian kauan viihtyvää tyyppiä :) Ruokajuomaksi suosittelen raikasta valkoviinilasillista (jota minulla ei nyt ole!)!

                              
    

MANTAN LEMPIPASTA

170g pekonia
pakkaus tuoreita herkkusieniä
kesäkurpitsa
250g kirsikkatomaatteja
loraus vettä
muutama rouhaisu mustapippuria

Laita paistinpannu kuumenemaan levylle. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista jonkin aikaa. Paloittele sienet ja laita pannulle pekonin kaveriksi. Paloittele kesäkurpitsa ja laita pannulle. Rouhaise mustapippuria. Sekoittele muutama minuutti ja lisää lopuksi halkaistut kirsikkatomaattia joukkoon ja lorauta vähän vettä sekaan. Anna hautua kannen alla 3-4 minuuttia.

Tarjoile keitetyn (penne)pastan ja parmesaaniraasteen kera.

Reseptiin sopii hyvin myös munakoiso. Tällä kertaa en sitä laittanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti