lauantai 22. joulukuuta 2012

Talvi, joulu ja loma

Tänään se alkoi: LOMA. Aamulla oli Aaron ensimmäinen joulujuhla. Se vietettiin kirkossa. Aamulla sinne ajellessa oli jo valoisaa! Ennen yhdeksää! Taivas oli tosin pitkästä aikaa kirkas ja pakkastakin -23 astetta. Mutta maisemat... aivan mahtavia, suoraan joulupostikorteista. Tämä talvi on ollut kyllä juuri sellainen kuin talven tulee ollakin.

Mutta takaisin juhliin ja loman alkuun. Eilen illalla oli Yhteiskoulun Yöjoulujuhla. Arto panosti siihen monella tapaa ja juhla onnistui ihan nappiin. Opeshow viimeisenä numerona kirvoitti huimat naurut ja taputukset. Juhlassa nähtiin myös hyvä tonttunäytelmä ja kuultiin monia loistavia musiikkiesityksiä. Mintulla oli päällään neulomani pandamekko. Ohje oli Novitan tämän vuoden syksylehdessä.Sain juuri viimeiset joululahjat pakettiin. Benin pöllölapaset ja Joyn siililapaset ovat nyt matkalaukussa ja valmiina huomenna aamulla lähtemään Poriin mummulaan.

 
Olen neulonut monelle Huopaslapaset lahjaksi. Parille kamulle tein neulatyynyt pakettiin. Nyt on taas ihana tarttua puikkoihin ja tehdä jotain ihan vaan itelle! Ihanaa joulun aikaa <3
 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti