maanantai 11. maaliskuuta 2013

Remppaa ja arskaa

Kevät ja remppakärpäset tekevät temppujaan: tänään polkaistiin konkreettisesti käyntiin keittiöremppa! En ole pitänyt keittiöstämme koko tänä aikana kun täällä ollaan asuttu (vuodesta 2005), mutta sen remontti ei ole ollut tärkeysjärjestyksessä ekana. Talvella aloin asiaa pyöritellä päässäni ja sain onneksi miehen myös innostettua mukaan. Lattiaan ei kosketa, eikä kaapistoihin, eli aika pienellä mennään. Eilen sain vihdoin päätettyä, mitkä laatat seinään laitetaan ja seinän värin. Seinät tulevat Tikkurilan mulperi H484 sävyisiksi ja laatat löytyivät RTV:n kokoelmasta. HUH! Ei uskoisi miten vaikeaa voi olla päättää pari asiaa...

Tänään Arto on jo ottanut vanhoja kaakeleita seinästä irti ja tasoitellut rosoja. Naapurista saatiin lasikuitutapettia, jotta saadaan seinä paikattua vanhan patterin paikalta. Tiistaina maalataan! Ja viikon päästä laatoitetaan!

Sillä aikaa kun mies raatoi keittiössä, me oltiin lapsosten kanssa hiihtämässä aurinkoisella järvellä, (ja tietty syömässä pullaa ja juomassa kaakaota). Reilu peli.
ps. Keittiörempasta tulee ennen-jälkeen -kuvat, kun remontti valmistuu. Luulen, ettei keittiötä enää vanhaksi tunnistakaa. En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti